BEHANDELINGEN

Voordat een gezichtsbehandeling begint, worden de vochtwaarden, vetwaarden en de PH-waarden van de huid gemeten. Op deze manier wordt duidelijk wat de huid echt nodig heeft en kan er aan de hand van deze waarden een passende behandeling worden gemaakt. In de salon wordt er met het Nederlandse huidverbeteringsmerk ''hannah'' gewerkt. Het hannah systeem bestaat uit 5 stappen die in elke behandeling terug komen, namelijk:

1. Reinigen
2. Peelen
3. Stimuleren
4. Herstellen
5. Beschermen

Het is altijd mogelijk ''losse behandelingen'' zoals epileren, harsen, verven etc. in een bestaande behandeling bij te boeken. Dit is ook mogelijk als je voor een pedicurebehandeling komt.

Elke huid is uniek, elke behandeling dus ook!


hannah Nice to meet you

Deze behandeling bestaat uit het meten van de huid, reinigen van de huid, peelen, de doorbloeding van de huid stimuleren, de huid herstellen en het beschermen van de huid.

Kortom je huid maakt kennis met het heerlijke 5 stappen systeem van hannah!

 


hannah It's time to relax

Ontspan tijdens de ''hannah It's time to relax'' behandeling met het 5 stappen systeem van hannah. Deze behandeling is uitgebreid met het epileren/harsen van de wenkbrauwen en onzuiverheden verwijderen.


 


hannah Xperience

Tijdens de Xperience wordt je huid verwend met o.a. het hannah 5 stappen systeem, de beroemde hannah bindweefselmassage en het ultrageluid. Ultieme huidverbetering!

hannah Intense treatment

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intense boosten van de huid door een medium deep peel in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen. Met de Trans6peel wordt de huid gepeeld en gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor onzuiverheden zullen verminderen. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpeltjes zullen vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.


 

hannah bindweefselmassage

De hannah bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding, betere zuurstoftoevoer, egaliteit en een betere huidconditie. Tevens zorgt de hannah bindweefselmassage voor meer stevigheid in de huid.

De bindweefselmassage kan als kuur van 4 of 6 weken boeken of als losse massage bij iedere hannah behandeling. Dit is geen op zich staande behandeling. 

hannah Intense treatment kuur

Tijdens deze 7 weken durende kuur concentreren wij ons op diepe huidverbetering dankzij het gebruik van de Trans6peel (zie uitleg ''hannah intense treatment'') en de hannah bindweefselmassage. De kuur bestaat uit 3 hannah intense treatment behandelingen en 4 hannah bindweefsel Xpress behandelingen met de Trans6peel.


 

 

 

 

Elleebana Lash Lift

Met deze revolutionaire wimperlift krijg je volle en gelifte wimpers die wel tot 8 weken mooi blijven. De Elleebana lashlift is geschikt voor korte, lange, steile of overkrulde wimpers. Staan je wimpers niet zoals je zou willen? Dan is deze lashlift de uitkomst voor jou!

Elleebana one shot lashlift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van klemmetjes en schildjes. Hierdoor krijg je een natuurlijk gelift effect zonder knik! 

Wil je je wimpers ook geverfd hebben? Dan kunnen we dat tijdens de behandeling ook gelijk doen. 

 

hannah bindweefsel Xpress

Deze 30 minuten durende behandeling staat helemaal in het teken van de bindweefselmassage. De huid wordt gemeten, gereinigd, gepeeld en vervolgens wordt de hannah bindweefselmassage uitgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met een cremé welke bij jouw huid past.

 

 

 

 

 

 

hannah Twice as nice

Bij deze behandeling hoef je niet te kiezen tussen een hannah behandeling of een pedicure. We doen het tijdens deze behandeling namelijk allebei! Twice as nice!

Je geniet dus van een hannah It's time to relax behandeling en een basis pedicure.

 

Tijdens een basis pedicurebehandeling gebeuren de volgende dingen: het knippen van de nagels, de nagelomgeving reinigen, eelt verwijderen, eventuele problemen oplossen (ingegroeide teennagels en/of likdoorns), de bewerkte gebieden glad frezen en als afsluiter een Gehwol voetcremé aanbrengen.


 

 

 

 

 


Wil je na een pedicurebehandeling je nagels gelakt hebben?!

Dat kan en is een service van de zaak! Neem alleen wel je eigen slippers mee!