BEHANDELINGEN

Voordat een gezichtsbehandeling begint, worden de vochtwaarden, vetwaarden en de PH-waarden van uw huid gemeten. Op deze manier wordt duidelijk wat uw huid echt nodig heeft en kan er aan de hand van deze waarden een passende behandeling worden gemaakt. In de salon wordt er met het Nederlandse huidverbeteringsmerk ''hannah'' gewerkt. Het hannah systeem bestaat uit 5 stappen die in elke behandeling terug komen, namelijk:

1. Reinigen
2. Peelen
3. Stimuleren
4. Herstellen
5. Beschermen

U kunt natuurlijk altijd ''losse behandelingen'' zoals epileren, harsen, verven etc. in een bestaande behandeling bij boeken. Dit is ook mogelijk als u voor een pedicurebehandeling komt.

Elke huid is uniek, elke behandeling dus ook!

hannah basis
30 minuten

Deze behandeling bestaat uit het meten van de huid, reinigen van de huid, peelen, de doorbloeding van de huid stimuleren, de huid herstellen en het beschermen van de huid. 

hannah relax

75 minuten

Dit is de hannah basis behandeling uitgebreid met het epileren/harsen van de wenkbrauwen en onzuiverheden verwijderen.

hannah deluxe
110 minuten

Dit is de hannah relax behandeling uitgebreid met het epileren/harsen van de bovenlip, het verven van wenkbrauwen of wimpers en een ontspannende gezichtsmassage.

Bindweefselmassage
30 minuten

De hannah bindweefselmassage zorgt voor een betere doorbloeding, betere zuurstoftoevoer, egaliteit en een betere huidconditie. Tevens zorgt de hannah bindweefselmassage voor meer stevigheid in de huid.

De bindweefselmassage kunt u als kuur boeken of als losse massage bij elke hannah behandeling.


Duo behandeling
90 minuten

Deze behandeling bestaat uit een hannah relax behandeling in combinatie met een basis pedicure.


Basis pedicure
30 minuten

In een basis pedicurebehandeling gebeuren de volgende dingen: het knippen van de nagels, de nagelomgeving reinigen, eelt verwijderen, eventuele problemen oplossen (ingegroeide teennagels en/of likdoorns), de bewerkte gebieden glad frezen en als afsluiter een Gehwol voetcremé aanbrengen.


Nagelbeugel
30-60 minuten

Heeft u last van een ingegroeide nagel? Dan kunnen wij dit verhelpen door middel van een nagelbeugel.

Wilt u meer informatie over een nagelbeugel dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.


Lash Lifting
30-60 minuten

Een lash lift behandeling voor uw wimpers zorgt voor mooie, volle en gelifte wimpers. Er ontstaat een natuurlijke krul die 4 tot 8 weken in uw wimpers blijft zitten.


Wilt u na een pedicurebehandeling uw nagels gelakt hebben?!

Dat kan en is een service van de zaak! Neem alleen wel uw eigen slippers mee!